keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Täyteläistä kanaa intian vivahteella

Nam nam nam, olipas tosi hyvää eli kanaa intialaisella vivahteella. Sori, kuva ei oo kauheen edustava koittakaa kestää. Helppo ruoka, mutta tarvii vähän aikaa jotta maut syventyvät. Rusinakilpailun yhteydessä kun sain noita Sun-Maidin rusinoita niin niitähän on tullut sitten käytettyä ja tähänkin ruokaan laitoin niitä ja sopi äärettömän hyvin. Jos ei välitä rusinoista niin voihan ne toki jättää poiskin. Mul ei oo mitään tarkkoja määriä koska heitin mausteita tosi rennoin ottein, mut sen voin sanoa että älkää nysvätkö mausteiden kanssa, chilit on erikseen sillä niillä voi helposti pilaa hyvänkin ruuan maun. Rohkeesti vaan mausteita lisäämään ja kokeilemalla sitä oppii. Ohje on maidoton sekä gluteeniton.


Intiankanaa

iso paketti ohuita kananfileitä
2 rkl kookosöljyä
suolaa
noin 3-4 rkl curryä
noin 2-3 rkl paprikajauhetta 
noin 2-3 rkl juustokuminaa jauhettuna
5 kpl valkosipulin kynsiä siivutettuna
 max 1 rkl chilirouhetta 
5-7 kpl laakerinlehtiä
1-2 tl hunajaa
kourallinen rusinoita
3+2 dl kookomaitoa


Laita uunivuokaan kanafileet ja oikeastaan kaikki muutkin aineet, mutta kookosmaitoa vain eka 
3 dl. Paista 180 asteessa keskitasolla ilman kantta noin 2½ tuntia. Sit sekoita ja lisää loput kookosmaidosta ja sekoita taas. Paista vielä 30 - 60 min. Tarjoile riisin tai raikkaan salaatin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti