keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Kookoskanaa ja aprikoosi-dijonkastiketta

Hiukka epäilin tuota mun viritelmää laittaa sinappia aprikoosihillon sekaan, mutta tämä testaus kyllä kannatti. Olipas mainion makuista. Tota aprikoosi-dijonkastiketta vois käyttää kyllä muussakin kuin tässä ruuassa. Vois sopii hyvin possun kanssa, hmmm pitää testaa...

Kookoskanaa

kanafileitä
kookosöljyä
kookoshiutaleita
1 dl kookosmaitoa
currya
juustokuminaa jauhettuna
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
(chilirouhetta tai -jauhetta, millisti)


Aprikoosi-dijonkastike

aprikoosihilloa purkki
Dijon -sinappia maun mukaan, noin 1-2 rkl


Tee kookoskuorrute eli laita toiseen kulhoon kookoshiutaleet ja toiseen kookosmaitoa, currya, juustokuminaa, paprikajauhetta, suolaa sekä mustapippuria ehkä pikkiriikkisesti chiliä. Viipaloi kanafileet esim. tangoiksi. Kasta eka kookosmaitoseoksessa ja tämän jälkeen kookoshiutaleissa.

Laita pannulle kookosöljyä ja paista kookoskanapaloja kuumalla pannulla, niin että ovat kypsiä. Vältä turhaa kääntämistä.

Tee kastike eli sekoita hillo sekä sinappi yhteen ja anna maustua paistamisen ajan. Tarjoile kastike kuuman kanan kanssa sekä riisin tai bataatin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti