Kookoskanaa
kanafileitä
kookosöljyä
kookoshiutaleita
1 dl kookosmaitoa
currya
juustokuminaa jauhettuna
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
(chilirouhetta tai -jauhetta, millisti)
Aprikoosi-dijonkastike
aprikoosihilloa purkki
Dijon -sinappia maun mukaan, noin 1-2 rkl
Tee kookoskuorrute eli laita toiseen kulhoon kookoshiutaleet ja toiseen kookosmaitoa, currya, juustokuminaa, paprikajauhetta, suolaa sekä mustapippuria ehkä pikkiriikkisesti chiliä. Viipaloi kanafileet esim. tangoiksi. Kasta eka kookosmaitoseoksessa ja tämän jälkeen kookoshiutaleissa.
Laita pannulle kookosöljyä ja paista kookoskanapaloja kuumalla pannulla, niin että ovat kypsiä. Vältä turhaa kääntämistä.
Tee kastike eli sekoita hillo sekä sinappi yhteen ja anna maustua paistamisen ajan. Tarjoile kastike kuuman kanan kanssa sekä riisin tai bataatin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti