keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Uus pastasuosikki - karamellisoitua sipulia sekä pastaa

Niin yksinkertaista ja niin hemmetin herkullista. Koko perhe tykkäs tästä tosi paljon,  myös pikku-ukko. Tässä taas nähtiin että muutaman raaka-aineen voimin saa hyvää ruokaa. Eikä tämän ruuan kanssa mene konkurssiin ;) Pastana käytin veljen tuliaispastaa Roomasta, isoa putkea ja onhan sille varmasti nimikin mutten tiiä, joten olkoon se isoa putkea.


Karamellisoitua sipulia ja pastaa


5 dl pastaa
oliiviöljyä
1 kpl iso punasipuli hienonnettuna
3 kpl valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 tl hunajaa
1 pnt persiljaa hienonnettuna
kourallinen pinjansiemeniä
suolaa
mustapippuria

Lisäksi:

raastettua parmesaania


Laita pannulle oliiviöljyä ja kuullota sipuleita miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, lisää hunaja sekä suola että mustapippuria. Anna karamellisoitua pastan valmistumisen ajan. Eli keitä pasta suolavedessä al denteksi. Lisää sipulin mukaan pinjan siemenet sekä hienonnettu persilja, sekoita. Valuta pasta ja sekoita sipulin sekaan. Anna maustua muutaman minuutin. Tarjoile raastetun parmesaanin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti