Lohimoussen tarjoilimme saaristolaisleivän päällä mutta sitähän vois käyttää myös esim. voileipäkakun välissä. Helppo tehdä ja maistuu hyvälle eli tästä saa tosiaan helposti hyvää vaikka coctailpaloiksi joulupöytään tai uudeksi vuodeksi.
Lohimousse
lohta pieneksi nypittynä
turkkilaista jogurttia
maustamatonta tuorejuustoa
sipulia hienonnettuna
suolaa
mustapippuria
sitruunaa
Lisäksi:
tillisilppua
Nypin kala pieneksi ja hienonna sipuli. Laita kaikki kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella mousseksi. Anna hetken maustua jääkaapissa. Pursota tai käytä sellaisenaan. Koristele tillillä tai mausta seos tillillä ihan miten vain.
Voit myös tehdä tämän kokonaan käsinkin jos ei tarvitse pursotusta eli sitten vaan sekoittaa kaiken sekaisin.
Tämäkin kuulostaa tosi kivalta reseptiltä!
VastaaPoistaEi muuta kuin testaamaan ;)
Poista