sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kalalle yrttimousse

Savustetun lohen kanssa sopii tämä mahtava yrttimousse. Moussea voi pursotella erilliseen kulhoon tai kalan reunalle tai päälle. Kivaa vaihtelua perinteisen tilli-kermaviilin tilalle. Tää vois sopia hyvin myös voileipäkakun kuorutteena.


Kalalle yrttimousse

tuorejuustoa
kermavaahtoa
suolaa
tillisilppua
punasipulisilppua
sitruunamehua
mustapippuria


Kaikki vaan kulhoon ja sauvasekoittimella kaikki sekaisin. Sit vaan pursotinpussiin ja ei muuta kuin pursottamaan. 

2 kommenttia:

  1. Hauska idea! Täytyykin joskus testata. Meilläkin yleensä kalan kanssa on aina sitä samaa tilli-sinappi-sitruuna-kermaviilisoossia. :)

    VastaaPoista
  2. Me ollaan nyt lähetty vähän kokeilee ns. kalalle jotain muuta vaatetta ylle :D Et ei muuta kuin testaamaan.

    VastaaPoista