Ohjeesta voi helposti jättää esim. krutongit pois niin sitten tämä on gluteeniton. Muista että jos salaatti seisoo pitkään, niin paahdettu sipuli pehmenee ikävästi eli siinä tapauksessa laita sitä juuri ennen tarjoilua.
Broileri-cashew-salaatti ja paprikavinaigrette
½ kpl jäävuorisalaatti kuutioituna
1 rasia kirsikkatomaatteja puolitettuna
½ kpl kurkkua kuutioituna
150 g fetaa murustettuna, kuutioituna
4 rkl paahdettua sipulia
pikku pussi cashewpähkinöitä
1 dl krutonkeja, voi halutessa jättää pois
4 kpl broilerin rintafileitä kuutioituna
Paprikavinaigrette
1 kpl pun. paprika
1 kpl salottisipulia
2 kpl valkosipulin kynttä
½ dl sokeria
½ dl sinappia
0,75 dl sitruunaviinietikkaa
mustapippuria
1 tl suolaa
1 tl kuivattua basillikaa
1 tl kuvattua timjamia
1 tl rakuunaa
n. 70 g tomaattipyreetä
½ dl sitruunamehua
½ dl vettä
1 dl oliiviöljyä
Laita salaattipedin päälle tomaatit, kurkut ja murustele mukaan feta. Paista broileri
öljytilkassa, mausta suolalla sekä pippurilla ja viipaloi fileet saalatin päälle, ripoittele päälle cashewpähkinät,
paahdettu sipuli ja krutongit.
Valmista paprikavinaigrette eli survo sauvasekoittimella paprika ja sipulit tasaiseksi
soseeksi. Lisää joukkoon kaikki muut paitsi öljy. Sekoita ja lisää nyt
voimaakaasti vinaigrettea ja valuta öljy pienissä erissä joukkoon.
Tarjoile salaatti heti paprikavinaigreten kanssa.
Tarjoile salaatti heti paprikavinaigreten kanssa.
Kiva blogi! Täällähän on vaikka mitä reseptejä! Tää salaatti kuulostaa kivalta. :) Itsekin laitan blogiini aina pari helppoa reseptiä, mutta olen aika alussa vielä. :) Lähinnä laittelen sinne viinejä. Kurkkaa jos kiinnostaa ;) https://viiniakengissa.blogspot.fi/
VastaaPoistaKiitos Greta <3 Pitääkin käydä kattoo sun blogia ja siitähän se lähtee.... Tsemppiä!
Poista