tiistai 12. helmikuuta 2013

Sitruunapasta


Tämä pasta sopii ihan sellaisenaan tai sitten kanan tai vaalean kalan kanssa. Yksinkertainen ja helppo pasta on hyvää!


Sitruunapasta

3-4 hengelle spagettia
4 kpl valkosipulia hienonnettuna
½-1 dl oliiviöljyä
2 rkl voita
1 pnt persiljaa silputtuna
1 kpl sitruunan kuori raastettuna
1 kpl sitruunan mehua
suolaa
mustapippuria
parmesania


Keitä spagetti suolavedessä. Kuumenna oliiviöljy-voi seos, hiljenna levyä ja laita valkosipuli seokseen porisemaan, mutta älä anna palaa. Ota lämpö pois ja lisää persilja, sitruunan kuori ja mehu. Mausta suolalla ja pippurilla, sekoita. Valuta pasta ja lisää seos spagetin sekaan hyvin sekoittaen. Tarjoile parmesanraasteen kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti