tiistai 28. elokuuta 2012

Fetaperunat


Tässä on uusi hyvä resepti ja löysin sen Sikke Ruokaa Rakkaudella sivustoilta, ahhhh niin hyvii. (Voinee olla jotain omii säätöjä tässä ohjeessa minkä kirjoitan).



Fetaperunat


500g rosa mundaa

200g fetaa murusina, pieneksi leikattuna
reilusti avokaadoöljyä ja oliiviöljyä paistamiseen
suolaa ja mustapippuria

Viipaloi perunat ja huuhtele ne kylmässä vedessä. Kuivaa perunat esim. pyyhkeellä. Laita isohkolle pannulle öljyseokset ja alappa paistelee. Mausta, sekoittele ja kun perunat ovat saaneet vähän väriä pintaan niin maista onko kypsiä. Lisää lopuksi fetapalaset ja sekoita!

Sopii lisukkeeksi niin lihan kuin kanan kanssa. Itse tein tänä stifadon lisäkkeenä ja vei kyllä kielen mennessään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti