tiistai 28. elokuuta 2012

Maalaissalaatti ja salaattikastike



Maalaissalaatti

500g naturel ohuen ohuita kanafileitä
1½ ps salaatteja
½ ruukkua rucolaa
pala kurkkua isohohkoina kuutioina
2 kpl tomaattia isohkoina kuutioina
2 kpl avocadoa lohkoina
½ kpl sitruunamehua
3 kpl kananmunia keitettynä lohkoina
½ - 1 pkt pekonia
pieni paketti sinihomejuustoa paloina
suolaa
mustapippuria myllystä
2 kpl valkosipulinkynttä viipaleina
öljyä paistamiseen

Salaattikastike

3 rkl punaviinietikkaa
1 dl oliiviöljyä
2 tl Dijon-sinappia
mustapippuria myllystä

Revi salaatit ja rucola laakeeseen salaattivatiin. Kuutioi tomaatit ja kurkku mukaan. Lohko avocadon liha ja pistä eri kulhoon ja purista vähän sitruunamehua päälle. Keitä kananmunanat ja anna jäähtyä hieman, sitten lohkoa ne salaatin päälle. Paista kanafileet öljyssä, valkosipulinkynsiviipaleiden, mustapippurin ja suolan kera. Paista pekoiniviipaleet rapeiksi. Leikka isohkoja homejuustolohkoja myös salaatin päälle. Kokoa loput ainekset salaattipedille.

Sekoita salaattikastikeainekset hyvin sekaisin ja lusikoi salaatin päälle.

Tässä jos missä sydän hakkaa halleluujaa mutta on niin hemmetin hyvää ja täyttävää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti