tiistai 28. elokuuta 2012

Paholaisen hillo



Paholaisen hillo

Tää ohje on sävelletty Dan Sukkerin sivuilta.

800 g tomaatteja
400 g suippopaprikoita 
4-6 kpl punaista chiliä
6-8 kpl valkosipulin kynsiä murskana
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
½ dl etikkaa
1 pkt Dan Sukker Hillo-marmeladisokeria

Kalttaa tomaatit (ristiviillot tomaatteihin ja 30-60 sek. kiehuvassa vedessä ja siirto kylmään veteen) ja poista kuori ja kannat pois. Kuutioi ja laita paistokasariin. Lisää joukkoon hienonnetut paprikat ja chili, murskaa myös valkosipulit mukaan. Lisää suola, pippuri ja oregano mukaan. Anna kiehua noin 30min, sekoita silloin tällöin.

Lisää etikka ja sokeri mukaan. Kuumenna kiehuvaksi uudestaan, keitä noin 3-5min sekoittaen silloin tällöin. Jäähdytä ja purkita. Säilytä jääkaapissa, säilyy useampia kuukausia.

Sopii hyvin vuohenjuuston mutta myös muiden juustojen kanssa. Hyvää myös makkaroiden ja lihan kera.

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI HOT OR NOT! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti